Neem contact op met John Dekker

John Dekker - Abcoude

06-15037908 info@dhmd.nl

Over DHMD

Het is vreselijk saai om je hypotheek, verzekeringen, telefoon, kabel, etc. te moeten regelen. Het zijn geen spannende producten, maar je kunt je er zelf wel mee in de vingers snijden. Als je verkeerde keuzes maakt. Er zijn veel aanbieders, met evenzoveel keuzemogelijkheden: ik snap dat je liever je tijd aan andere zaken besteedt.

Doelen Halen Met Dekker ben ik begonnen om mensen te helpen bij keuzestress. Waarom? Omdat ik een hekel heb aan teveel betalen (wie niet?). En ik heb een nog grotere hekel aan bedrijven die misbruik maken van het feit dat iedereen dat kiezen een beetje zat zijn. Goedkoop is niet altijd het beste (zie zorgverzekeringen). Dure abonnementen zijn niet per definitie beter (zie KPN). En nieuwe aanbieders bieden niet altijd de kwaliteit die je wilt (denk aan Oxxio).

Kiezen is saai. Besparen is leuk!

Saai is voor mij het nieuwe leuk! Ik had ook voor de belastingdienst kunnen gaan werken. Of voor een bank. Of bij een energiemaatschappij. Of een zorgverzekeraar. Of een telecomclub. Had allemaal gekund. Want saai genoeg. Maar nee: het werd Eerste Hulp Bij Keuzestress. Ik kies voor geld besparen. Ik kies voor grip op uitgaven.

Ben je ondernemer?

In het kostenniveau zit ook de sleutel voor het succes voor veel ondernemers. Kosten sluipen namelijk ongemerkt je bedrijf in. En probeer ze er dan maar weer eens uit te krijgen! Ik help je stap voor stap grip te krijgen op je uitgaven. Daarmee financier je de mogelijkheden voor verdere groei! Daarmee zet je de eerste stap om je je inkomsten te optimaliseren. Ik zeg namelijk niet voor niets dat ik je help om je doelen te bereiken.

Met het bespaarde geld kun je op vakantie, uit eten, eerder met pensioen, de (klein-) kinderen verwennen, een boot kopen, etc. Kortom: ik heb de leukste baan van de wereld!

Bel 06-15037908 of mail op: info@DHMD.nl of schrijf je in voor de Nieuwsbrief!

Meer hoef je niet te doen!

met vriendelijke groet,

John Dekker

 

 

Bezoekadres:

DHMD.nl
Fluitekruid 58
1391 TK Abcoude

Algemene Voorwaarden