word je doodgegooid met reclame van energiemaatschappijen?
En wil je daarom niet kijken of overstappen loont?
Dat is dus precies waar ze op gokken!

 

Energiemaatschappij

Dat is zonde! Stap nu over!

Laten we eerlijk zijn: geld uitgeven is leuk. En ook helemaal niet moeilijk! Je gaat naar de supermarkt, of een kledingwinkel, een tankstation of een restaurant en BINGO! Je hebt weer geld uitgegeven.Maar geld uitgeven terwijl het niet hoeft, dat wil niemand. En toch is dat precies wat veel mensen doen. Bijvoorbeeld aan hun energieleverancier. Maar het zelfde geldt ook voor bijvoorbeeld verzekeringen en mobiele abonnementen.

Heel veel mensen steken veel moeite in het afsluiten van een contract bij een verhuizing of als ze hebben gehoord dat een kennis is geswitcht. Maar als het contract afloopt? Dan staan ze er niet bij stil, denken ze er niet bij na of vinden ze het de moeite niet waard om er weer zoveel tijd bij stil te staan. En daarmee ‘vergeten’ ze dat hier toch echt iedere maand geld mee te besparen valt.

En het kost echt heel weinig tijd om uit te rekenen of switchen zinvol is. Al bespaar je maar een tientje per maand (toch €120 per jaar): al ben je nog maar een jaar geleden overgestapt naar een andere leverancier voor gas- en/of elektriciteit: het kan echt geen kwaad om om even te checken of je nog goed zit. 

Of je nou particulier bent of ondernemer: geld besparen is OKAY! Want minder geld uitgeven is de basis voor een mooier leven! Wil jij je geld graag besteden aan hoge energierekeningen? Prima! Of besteed jij je geld liever aan je kinderen, de boot, je huis in Frankrijk of aan goede doelen? Door te besparen op je energierekening (of andere zaken) maak jij ruimte vrij voor de zaken de écht belangrijk zijn!

JA: ik ga het NU uitrekenen!