Wil je geld besparen? Je doelen bereiken?

John Dekker - Abcoude

06-15037908 info@dhmd.nl

Geld besparen

Geld besparen is nuttig. Soms, omdat het zuiniger moet. Soms, omdat het voordeliger kan. In beide gevallen maakt besparen je leven leuker! Want al wijzen al wijzen de cijfers van het CPB uit dat het beter gaat met de economie, voor veel mensen mag het nog best wel een beetje beter gaan. En dat is precies mijn werk!

Ik help je graag om je geld te besparen. Of je nu ondernemer bent of in loondienst: ik wil dat jij meer overhoudt voor leuke dingen. Of het nou je kinderen zijn, de boot, je huis in Frankrijk of een goed doel als Artsen Zonder Grenzen of de Hartstichting. Ik heb liever dat jij kunt beslissen waar je geld naar toe gaat, dan dat het zonder nadenken verdwijnt in de pot van energiereuzen, verzekeraars of mobiele aanbieders!

Ik heb tijdens mijn loopbaan al heel wat klanten mogen helpen om het leven een beetje leuker te maken. Door de zaken goed op een rijtje te zetten bijvoorbeeld. Door doelen helder te maken (niet iedereen heeft daar immers een helder beeld bij). En door te besparen op de hypotheek, het energiecontract, de telefoonrekening, de (zorg)verzekeringen, etc. etc.

Ik kijk ook of jij je inkomsten kunt verbeteren. Als je in loondienst bent, is dat best lastig, maar niets is onmogelijk. Voor ondernemers biedt ik consultancy op strategisch niveau of specifieke (online) marketing aan.

Kortom: ik weet zeker dat ik ook voor jou iets moois kan regelen! Bel mij vandaag nog om een afspraak te maken op 06-15037908 of mail naar JohnDekker@DHMD.nl