Win Kaarten voor John Legend in de Ziggo Dome!

John Dekker - Abcoude

06-15037908 info@dhmd.nl

Win kaarten voor John Legend in de Ziggo Dome!

Vind jij John Legend ook echt super! Zwijmel je weg bij zijn ballads en zou je niets liever willen dan hem in levende lijve zien optreden? Doe dan mee met onze WIN-actie! Hij komt namelijk naar Nederland en wij geven twee kaarten weg voor zijn concert. Sluit voor 1 augustus een nieuw energiecontract via ons en wie weet ben jij er bij op 22 september in de Ziggo Dome in Amsterdam! En als je slim bent doe je dit voor 1 juli!

John Legend is uitgegroeid tot een megaster. Met zijn eerste albums ‘Get Lifted’ en ‘Once Again’ scoorde hij de ene hit na de andere, zoals Ordinary People, Save Room en P.D.A (We Just Don’t Care). En hij heeft inmiddels ook zijn eerste Nederlandse nummer 1-hit met All Of Me in de boeken.

De show maakt onderdeel uit van een Europese tournee rond zijn laatste album Darkness And Light. Legend doet behalve Amsterdam ook steden als Londen, Manchester, Luxemburg, Berlijn, Kopenhagen, Brussel, Parijs en Barcelona aan. Voor Legend wordt zijn concert in Amsterdam zijn tweede in de Ziggo Dome.

Een nieuw energiecontract

Om deze kaartjes te winnen hoef je alleen maar een nieuw energiecontract via ons te regelen. Moeilijker dan dat wordt het niet! Je kunt echt heel eenvoudig geld besparen door over te stappen naar een andere energieleverancier. Vaak blijven mensen bij hun ‘vertrouwde’ leverancier, want er zijn nooit problemen met de levering en de prijzen zullen overal wel ongeveer hetzelfde zijn denken ze. Niet dus!

Overstappen loont de moeite: zeker op dit moment, want de prijzen zijn behoorlijk gunstig! Dus reken uit wat je bespaart en stap over. Daar ga je hoe dan ook geen spijt van krijgen! En wie weet krijg je als bonus die twee kaartjes voor John Legend in de Ziggo Dome op 22 september!

One thought on “Win kaarten voor John Legend in de Ziggo Dome!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *