Kosten besparen? Inkomsten vergroten? - DHMD.nl

John Dekker - Abcoude

06-15037908 info@dhmd.nl

Ondernemer?

Ondernemen is geweldig! En geweldig lastig bovendien. Weet jij je focus continu scherp te houden? Weet jij hoe jij je klanten blijvend kunt verleiden? Staat jouw sales als een huis?

Ik help je om een toekomst te bouwen die verder gaat dan de volgende maand of het volgende kwartaal. Hoe? Door de ‘private equity’ methode te introduceren in jouw onderneming. Wat bedoel ik daarmee? Ik ben ook ondernemer, net als jij. En dus wil ik ook graag geld overhouden na belasting en kosten. Maar daar waar de meeste coaches zich alleen focussen op sales zet ik eerst de focus op je kostenniveau.

Daar zit de sleutel voor het succes voor veel ondernemers. Kosten sluipen namelijk ongemerkt je bedrijf in. En probeer ze er dan maar weer eens uit te krijgen! Ik help je stap voor stap grip te krijgen op je uitgaven. Daarmee financier je de mogelijkheden voor verdere groei! Optimaliseer jij je inkomsten? Ik zeg namelijk niet voor niets dat ik je help om je doelen te bereiken.

Ik help je met je online marketing, training, leasing, bedrijfsfinanciering, boekhoudprogramma’s, verzekeringen en met alle andere zaken waar jij graag hulp bij wilt.

 

 

Bel of mail: 06-15037908 of JohnDekker@dhmd.nl